Over mij

Kiezen voor Uw Officemanager.NL omdat…

ikzelf al jaren een succesvol en groeiend bedrijf heb; ik weet dus wat er op u afkomt als ondernemer. Hoeveel ballen u soms in de lucht moet zien te houden. Hoe kostbaar tijd is. Hoe moeilijk het is om focus te houden op uw kerntaken.

Zo zijn er tal van zaken die wel moeten gebeuren maar die u alleen meer afleiden van uw core-business. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken en versturen van facturen, het maken van een presentatie, het versturen van een mailing, het posten van berichten op social media, het organiseren van een bijeenkomst, het najagen van de acties en het bewaken van de planning.

Deze werkzaamheden op het gebied van secretariaat, financiële administratie, online marketing en eventmanagement neem ik graag van u over. Ik regel het voor u en breng indien gewenst orde in de chaos. Ik kan u de benodigde rust bezorgen.

Als u meer wilt groeien, laat mij u dan helpen.

In de afgelopen jaren heb ik al vele ondernemers mogen en kunnen helpen. Variërend van advocaten, stichtingen in diverse varianten, adviesbureaus, mediator, eventbureaus tot onder meer een taalinstituut. Dus ik ben van allerlei markten thuis; een generalist.

Al sinds 16 oktober 2008 help ik met mijn bedrijf Uw Officemanager.NL ondernemers als u met langere of kortstondige opdrachten. Waarbij zowel mijn studie HEAO Logistiek en Economie als mijn werkervaring in dienstverband, als mijn ervaring als ondernemer en mijn wil om ondernemers te helpen samen komen.

Ik bespaar u niet alleen tijd, maar ook kosten. Omdat u géén dure uitzendbureaus, géén extra kantoorruimte en/of meubilair (indien u wenst, kan ik de werkzaamheden namelijk thuis uitvoeren (virtueel)), géén wervings-en selectie kosten en géén hoge personele kosten hoeft te betalen.

Ik vind het erg leuk zaken te regelen, te organiseren en ondernemers te ontzorgen. Als een spin in het web bezig te zijn met meerdere zaken. U krijgt een professionele, ervaren, nauwkeurige en toegewijde officemanager die organisatorisch sterk is. Inzetbaar wanneer en wanneer u het wenst tegen een concurrerend tarief.

U als professional houdt zicht bezig met uw vak en ik regel de rest!

Bel me of stuur me een e-mail, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen. Dat is meer dan u denkt!