Over mij

Kiezen voor Uw Officemanager.NL omdat…

ik ervoor zorg dat u weer tijd krijgt om te ondernemen. Ik weet wat er op u afkomt als ondernemer. Ik weet hoe het is om vele ballen in de lucht te houden. Hoe kostbaar tijd is. Hoe moeilijk het is om focus te houden op uw kerntaken.

Zo zijn er tal van zaken die wel moeten gebeuren maar die u alleen meer afleiden van uw kerntaken. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken en versturen van facturen, het maken van een presentatie, het versturen van een mailing, het posten van berichten op social media, het organiseren van een bijeenkomst, het najagen van de acties en het bewaken van de planning.

Deze werkzaamheden op het gebied van secretariaat, financiële administratie, online marketing en eventmanagement neem ik graag van u over. Ik regel het voor u en breng indien gewenst orde in de chaos. Ik kan u de benodigde rust bezorgen.

Als u meer wilt groeien, ik help u!

In de afgelopen jaren heb ik al vele ondernemers mogen en kunnen helpen. Variërend van advocaten, stichtingen in diverse varianten, adviesbureaus, mediator, eventbureaus tot onder meer een taalinstituut. Dus ik ben van alle markten thuis; een expert in het ondersteunen van ondernemers.

Sinds 16 oktober 2008 help ik met mijn bedrijf Uw Officemanager.NL ondernemers als u met langere of kortstondige opdrachten. Waarbij zowel mijn afgeronde HBO studie “HEAO Logistiek en Economie” als mijn werkervaring in dienstverband, als mijn ervaring als ondernemer en mijn wil om ondernemers te helpen samen komen.

Ik hou ervan om zaken te regelen, te organiseren en ondernemers te ontzorgen. Als een spin in het web bezig te zijn met meerdere zaken. U krijgt een professionele, ervaren, nauwkeurige en toegewijde officemanager die organisatorisch sterk is.

U als professional houdt zicht bezig met uw vak en ik regel de rest!

Bel me of stuur me een e-mail, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen. Dat is meer dan u denkt!