Zoals u vast weet, verdwijnen de verhalen na 24 uur van uw Instagrampagina. Bij sommige verhalen is dat maar goed ook. Echter, er zijn ook verhalen die de moeite waard zijn om te bewaren. U kunt dit doen via de functie “Hoogtepunten”. Deze vindt u in uw profiel.

Als u klikt op  “+” kunt u een verhaal uitkiezen en daarna klikt u op “Volgende”. U kunt nu een naam toevoegen aan de categorie van “Verhalen”. U kiest een naam die het beste past bij de verzameling verhalen die u wilt opslaan. Bijvoorbeeld “Tips”. Ook kunt u hier de omslag bewerken door eventueel een foto uit uw galerij te kiezen. Als u daarna op “Klaar” klikt ziet u in uw profiel de net gemaakte categorie voor uw verhalen.

Om meer verhalen toe te voegen, klikt u op het rondje en daarna op de drie puntjes boven “Meer”. U kunt nu kiezen voor “Hoogtepunt bewerken”. Als u daarna kiest voor “Verhalen” kunt u de verhalen die u in deze categorie wilt hebben, toevoegen.

U kunt het allemaal controleren door nogmaals op het rondje te klikken in uw profiel.

Als u meerdere categorieën voor uw verhalen wilt toevoegen, is dit mogelijk door bovenstaande stappen opnieuw uit te voeren.

 

Terug naar alle Instagram-tips