Hoe-kan-ik-mijn-hoofd-leeg-houden-op-vakantieDeze keer een tip om uw hoofd op vakantie of een vrije dag echt vrij te houden.

Wie kent het niet, u bent lekker aan het ontspannen en opeens heeft u een schitterend idee. Of u herinnert u zich opeens iets wat nog moet worden gedaan. U scrolt door uw tijdlijn heen op LinkedIn of Facebook en u komt iets tegen dat u interessant vindt, maar u heeft geen tijd of geen zin om het nu te lezen.

Wat nu? Ik gebruik de app Braintoss. Ik vergeet echt niks meer sinds ik deze app op mijn telefoon heb. Alles wat ik tegenkom deel ik met deze app en dan krijg ik vanzelf een e-mail in mijn inbox met datgene wat ik moest of wilde onthouden.

Het is onder andere mogelijk om een berichtje te tikken, iets in te spreken, een screenshot door te sturen, websites door te sturen, een LinkedIn post en/of een Facebook post door te sturen, en/of een foto door te sturen.

Als u deze app gebruikt en u stuurt hetgeen door dat u in uw hoofd had, dan is het geregeld en kunnen uw hersenen het loslaten. En lekker verder genieten van de vakantie of vrije dag.

Terug naar alle overige tips