In deze tip wil ik u laten zien hoe u meerdere Instagram accounts kunt aanmaken en koppelen in de app. Sommige van u hebben misschien een persoonlijk Instagram account en denken aan een zakelijke account (met meer mogelijkheden) maar weten niet hoe dat dan moet met de persoonlijke account.

Om een tweede (maximum is vijf) account te openen, gaat u naar de instellingen. Die vindt u bij uw overzicht van de foto’s en dan klikt u rechts bovenin op de streepjes. Vervolgens ziet u onderin de instellingen.

Bij instellingen scrolt u naar beneden naar “Account toevoegen”. Hier kunt u kiezen tussen “Aanmelden bij bestaand account” of een “Nieuw account maken”. Na uw keuze zult u worden begeleid in het aanmelden of een nieuw account maken. Als u hierbij problemen ervaart, dan hoor ik dat graag.

Om de verschillende accounts te zien en daartussen te switchen, opent u de app. Vervolgens houdt uw vinger op uw account/foto rechts onderin. De verschillende accounts zullen nu verschijnen en u kunt uw keuze maken.

Terug naar alle Instagram-tips