Graag laat ik u zien hoe u een WhatsApp bericht kunt inplannen. Zo kunt u bijvoorbeeld iemand nu alvast feliciteren die pas over een maand jarig is. U kunt dit voor elkaar krijgen via het programma SKEDit. Dit programma kunt u downloaden via de Google Play Store. Vervolgens maakt u een account waarbij u uw naam, e-mailadres en een verificatiecode moet opgeven. Daarna vraagt het programma toestemming voor verschillende machtigingen. Als u het hiermee eens bent en een akkoord heeft gegeven, kunt u het bericht intypen en de persoon (of personen) kiezen die het bericht moeten ontvangen. U vertelt SKEDit wanneer u het berichtje wilt laten versturen en na een bevestiging van uw keuze, bent u klaar.

SKEDit is een leuk programma; echter ik wil u nog wel wijzen op de volgende nadelen. Zodat u een weloverwogen keuze kan maken:
– U geeft het programma volledige controle over het telefoonscherm;
– Het programma heeft ook de mogelijkheid om acties te bekijken en uit te voeren (zoals namens jou een WhatsApp bericht versturen);
– Ook moet de schermbeveiliging uit worden gezet anders kan het berichtje niet worden verstuurd. Maar dit betekent wel dat iedereen toegang heeft tot jouw toestel;
– En een laatste punt van aandacht is dat u de batterijoptimalisatiemodus van uw telefoon moet uitzetten anders werkt het ook niet.

Weet dus goed waaraan u begint met dit programma. U kunt er eventueel ook voor kiezen om een melding in uw agenda te zetten wanneer iemand jarig is….

Terug naar alle WhatsApp tips