Business case: Turner – Organisatie Kerstfeest

Opdracht:

Een kerstfeest organiseren op een leuke locatie met iets anders dan anders.

Uitvoering:

Samen met het projectteam van de opdrachtgever heb ik als eerste gebrainstormd en gekeken wat er mogelijk is binnen het budget. De ideeën werden verder uitgewerkt en de acties met bijbehorende deadlines werden bepaald. Locaties heb ik bezocht. Mensen moesten worden gebeld en afspraken moesten worden gemaakt. Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat de acties op elkaar werden afgestemd en heb ik een draaiboek gemaakt. Ook hield ik de planning en het budget in de gaten. Dit bleef ik doen totdat het programma helemaal stond en iedereen wist wat er van hem/haar verwacht werd.

Ondertussen werden de genodigden nieuwsgierig gemaakt door een mooie teaser met het thema. En werden de wensen qua eten en vervoer genoteerd en vervuld door mij.

De goodiebags werden samengesteld en langzaam maar zeker kwam de grote dag dichterbij.

Op de dag zelf moet er natuurlijk ook nog het één en ander worden geregeld: iemand is ziek geworden, iemand wilt toch liever wel met de taxi (van te voren geregeld) terug enzovoort. Maar dat is alleen maar leuk en uitdagend.

Als ik een evenement verzorg, ben ik altijd ruim op tijd aanwezig op de locatie om alles nogmaals na te lopen en dingen te regelen. Ook tijdens het evenement hou ik alles in de gaten en spring ik bij waar nodig.

Resultaat:

Tachtig mensen die genoten van een heel mooi kerstfeest met als thema Charleston, The roaring twenties in America.  Een feest met lekker eten en leuke workshops tussendoor, dat werd afgesloten met een groot dansfeest op de muziek van een hele goede DJ.

eventmanagement-organisatie-bedrijfsfeest eventmanager-locatie-bedrijfsfeest eventmanagement-diner-bedrijfsfeest eventmanager-feestelijke-locatie-bedrijfsfeest